5.2.08

Resultats de la jornada [02-03 febrer 2008]

Els nois de la Divisió d’Honor Masculina, Marc Clotet, Miquel Arnau i Long Li Yi, van celebrar el Carnaval guanyant a l’equip gallec, Club del Mar, per un ajustat 4-3. El mateix dia, i a la mateixa hora, a la lliga de Primera Divisió Masculina, el nois del C.T.T.Ripollet van guanyar al C.T.Barcino per 4-1.

A la Primera Divisió Femenina, les noies del Finques Ripollet, Berta López, Mireia Badosa i Meritxell Ferret, van perdre contra l’equip de Terrassa l’Epic Casino Comerç, tercer a la lliga, en un partit molt ajustat per 4-3.

A la lliga de Superdivisió Catalana, l’equip del Sandacos Ripollet, format per Àngel Carrión, Cristina Vico i Marta Zamorano no va tenir opcions contra l’equip lleidatà, el C.T.T.Borges Beca2, amb el qual va perdre diumenge per un contudent 0-4.

Els joves del Sandacos Ripollet, Cedric Devillechaise, Enric Piñol i Meritxell Ferret, a Segona Provincial Sènior, van perdre la setmana passada a Sant Quirze del Vallès per 3-4 contra l’equip “A” d’aquesta localitat. Pel contrari, aquesta jornada, l’E.Piñol, en C.Devillechaise i el Raúl Porta van guanyar per 3-4 al Foment Martinenc.

Per la seva banda, els veterans del C.T.T.Ripollet, van guanyar a segona provincial, contra l’equip Lluisos Miolatex per 4-1. A la fase final de la tercera provincial els veterans van perdre el seu segon partit de la fase, contra el 2002 Mollet TT per 3-4, el primer partit el van perdre contra el Fotoprix Vic per 1-4.

Circuit Horitzó

El dissabte es va celebrar a Reina Elisenda la 5a fase del Circuit Horitzó aleví-infantil. Les benjamines Júlia López i Laura Chirita i l’infantil Iván Fernández van ser els jugadors del C.T.T.Ripollet que van participar-hi. La competició està dividida en grups de la A a la D, de nivell més alt a nivell més baix. Júlia López va quedar 6a al grup A, Iván Fernández va queda 10è al grup B i per últim, Laura Chirita va quedar 9a del grup D.


[Cristina Vico]
[Informació més detallada al Blog del CTTRipollet]

2 comentarios:

Montse dijo...

Esa periodista!!!:)
Que vagi molt bé per Amsterdam! Ens veiem!1 abraçada!

.kinyu.

Javi dijo...

Hola Cris!!!!!!!!!!!

Fin de examenes vuelta a comentar por los blogs, seguro que has elegido bien la carrera porque por lo leido veo que no se te da nada mal el mundo de la prensa y el periodismo vaya pedazo de cronica de lo mas profesional.

nos vemosss
un beso
-javi-